Een gezonde onderneming kent een heldere en betrouwbare bedrijfsvoering. Een bedrijfsvoering die voldoet aan de wettelijke richtlijnen en die bovendien zorgt voor de nodige transparantie. Zo is iedere onderneming verplicht om jaarlijks een financieel verslag uit te brengen.

Transparante bedrijfsvoering

AA&F verzorgt jaarverslagen conform wettelijke richtlijnen en geeft bovendien een heldere toelichting op de cijfers. Een beoordeling en controle op de jaarrekening behoort ook tot de werkzaamheden. Een belangrijke en vaak onderschatte tool voor ondernemers. Wat AA&F nog meer voor u kan betekenen op het gebied van administratie? Tussentijdse cijfers opstellen onder andere, voor een optimaal transparante bedrijfsvoering. Maar indien gewenst kan AA&F zelfs een gehele administratieve organisatie inclusief interne controle opzetten. Bovendien maken onze adviseurs indien gewenst een financiële analyse van uw onderneming om vervolgens een passende prognose op te stellen.

U kunt uw administratie in het geheel, maar ook gedeeltelijk uit handen geven en uiteraard kunt u tevens bij ons terecht voor dagelijks advies. Onze begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en we hebben met onze huidige cliëntenbestand inmiddels een sterke vertrouwensband opgebouwd. Bovendien werken we met een geavanceerd systeem, zodat de financiële status, indien gewenst, inzichtelijk blijft voor u als bedrijf. Benieuwd wat AA&F verder voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!