Personeel neemt u - als het goed is - werk uit handen, maar op administratief gebied komt er ook het nodige bij kijken. Administratief komt er dus werk bij. De meeste kleine en middelgrote ondernemingen besteden de personeelsadministratie dan ook uit.

Kostenbesparende salarisadministratie

AA&F verzorgt waar nodig de gehele personeelsadministratie zodat u er zeker van bent dat de administratie klopt. Bovendien kunnen we de administratie zo manier inrichten dat u van tevoren precies weet hoeveel uw salarisadministratie op jaarbasis gaat kosten. Het uitbesteden van de salarisadministratie scheelt stress én tijd en een correcte personeelsadministratie levert doorgaans een flinke kostenbesparing op. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de – voor u relevante – wijzigingen in wet- en regelgevingen en vanzelfsprekend passen zij deze pro-actief toe in uw salarisadministratie.

Arbeidsovereenkomsten en verzekeringen

Voor professionele adviezen op het gebied van arbeidsovereenkomsten en arbeidsgerelateerde verzekeringen kunt u tevens terecht bij onze adviseurs. Bent u benieuwd wat AA&F nog meer voor u kan betekenen op het gebied van personeel en salaris? Neem vrijblijvend contact op en onze adviseurs vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.