Personeel en salaris

Wij gunnen u veel personeel!

Personeel neemt u - als het goed is - werk uit handen. Maar er komt meer bij kijken. Zo komt er administratief werk bij. Zit u daar niet op te wachten? Dan kunt u uw personeelsadministratie uitbesteden. AA&F kan uw salarisadministratie uitvoeren, maar u ook ondersteunen als het gaat om arbeidsovereenkomsten, verzekeringen en uw HRM beleid.

Kostenbesparende salarisadministratie

AA&F verzorgt uw totale personeelsadministratie als u dat wenst. Uw voordeel: wij geven u de garantie dat uw administratie klopt. En daar mag u ons aan houden. De kosten maken we graag voor u inzichtelijk.

Profiteer van onze kennis en ervaring. Onze adviseurs zijn altijd op de hoogte van de – voor u relevante – wijzigingen in wet- en regelgevingen en als vanzelfsprekend houden ze hier rekening mee. U keer op keer verdiepen in de wirwar aan regels en richtlijnen is hiermee verleden tijd. Kortom: het uitbesteden van uw salarisadministratie scheelt tijd én stress. U bent up to date en een vlekkeloze personeelsadministratie levert u doorgaans een flinke kostenbesparing op.

Arbeidsovereenkomsten en verzekeringen

Voor professioneel advies op het gebied van arbeidsovereenkomsten en arbeid gerelateerde verzekeringen bent u van harte welkom bij AA&F. Meer uit uw personeel halen? Investeer in uw HRM beleid. Daarvoor hoeft u geen personeelsfunctionaris in de arm te nemen. U kunt hiervoor tevens bij ons terecht. We adviseren u graag als het gaat om verzuim, (bij)scholing en ontslag, maar we kunnen u ook van dienst zijn als u bijvoorbeeld een eigen cao wilt opstellen. Verken uw mogelijkheden samen met onze adviseurs. Neem vrijblijvend contact op.