Drogisterij DA Bourquin

Drogisterij DA Bourquin – Robèrt Bourquin

Toen Robèrt mede-eigenaar werd van zijn ouders’ drogisterij, wilde hij één ding direct goed geregeld hebben: de boekhouding. Via via kwam hij terecht bij AA&F. Wat hem het meeste aansprak? De kleinschaligheid en betrokken aanpak. Al sinds 1996 is DA Bourquin een trouwe klant van AA&F.

“AA&F heeft mij en ons familiebedrijf door een paar moeilijke tijden gesleept. Toen mijn vader overleed, heb ik samen met mijn vrouw Jet de zaak overgenomen. AA&F heeft ons bij de overname ondersteund en gesprekken gevoerd met belanghebbenden en de rest van de familie. Daar is geduld voor nodig, want er zijn natuurlijk ook emotionele belangen in het spel.

John Jansen of Lorkeers nam daar de tijd voor, legde ons de voordelen en risico’s goed uit en heeft ervoor gezorgd dat iedereen het eens was met de manier waarop we het zouden regelen. Hij besefte dat het niet alleen een zakelijke kwestie is, maar ook een persoonlijke.”

Alles komt goed

“Sindsdien heb ik onze complete administratie uitbesteed aan AA&F, omdat ik er zelf geen tijd voor heb. Bovendien heb je voor sommige zaken, zoals de salarisadministratie, echt een specialist nodig. Ik hoef nu alleen maar de uren door te geven en alles komt voor elkaar.”

Proactief

“AA&F is een zeer betrokken partij. Het is een kleinschalig kantoor, wat ik heel erg fijn vind. Ik heb één contactpersoon die altijd voor me klaarstaat. Bijzonder vind ik dat de medewerkers zich echt inleven in je bedrijf, betrokken zijn en proactief met je meedenken. Ze informeren me tijdig over bijvoorbeeld wetswijzigingen en wat dat voor mijn onderneming betekent.”

Drogisterij DA Bourquin Terug naar overzicht