Edwin van Vilsteren Makelaardij

Edwin van Vilsteren - Edwin van Vilsteren Makelaardij

Flexibiliteit, persoonlijk contact en op ieder moment van de dag terecht kunnen met vragen en problemen. Dat zijn de belangrijkste redenen waarom Edwin van Vilsteren, eigenaar van Edwin van Vilsteren Makelaardij er bewust voor kiest om de gehele boekhouding en administratie uit handen te geven aan AA&F.

“Wij willen onze energie steken in de dingen waar we goed in zijn. Dan is het wel zo prettig als je met een gerust hart het financiële traject uit handen kunt geven. Toen ik in 2007 op zoek ging naar een nieuw accountantskantoor kwam ik via via bij AA&F terecht. Een kantoor dat in de regio Zwolle te boek staat als flexibel en nauwkeurig.”

Geen nummer

“In het verleden hebben we ook wel samengewerkt met grotere kantoren, maar daar voelden we ons vooral een nummer. De geringe grootte en de persoonlijke benadering van AA&F past veel beter bij ons. Er is veel persoonlijk contact en we kunnen op ieder moment van de dag terecht met vragen en problemen.”

Flexibiliteit

“Wat AA&F onderscheidt van andere kantoren? Voornamelijk de flexibiliteit. Het is een geruststellende gedachte dat je je niet druk hoeft te maken om je boekhouding en administratie. Zo kunnen wij ons volledig focussen op waar we goed in zijn, namelijk makelaardij.”

Edwin van Vilsteren Makelaardij Terug naar overzicht