Intercept

Intercept – Job Verhagen

Intercept in Zwolle is een bedrijf dat IT-infrastructuren realiseert voor uiteenlopende organisaties. Een onderneming die factureert op basis van projecten, gewerkte uren en beheer. Om onder andere de urenadministratie zelf bij te kunnen houden en er altijd inzicht in te hebben, werkt het bedrijf met het online boekhoudprogramma Exact Online. "We wilden samenwerken met een kantoor dat dit programma kent en gebruikt”, vertelt Job Verhagen, algemeen directeur van Intercept. “Zo kwamen we bij AA&F terecht."

"In september 2013 ben ik bij het bedrijf gekomen. Er was al een samenwerking met AA&F en omdat dat goed beviel, zijn we hiermee doorgegaan. We hebben inmiddels zelfs meer werk bij AA&F ondergebracht, zoals de salarisadministratie en de jaarrekeningen van onze werkmaatschappijen. Dat werkt voor ons het snelst en het makkelijkst."

Exact Online

"We gebruiken het boekhoudprogramma Exact Online, omdat we onder andere op basis van uren werken. In dit programma voer ik samen met mijn collega alle gemaakte uren in en één keer per maand gaan de facturen de deur uit. Als die urenregistratie niet goed gaat, hebben wij een groot probleem. Dit vormt immers een groot deel van onze inkomsten. Voor ons bedrijf is het echt noodzakelijk om dat in een overzichtelijk programma bij te houden."

Gezonde resultaten

"Het fijne aan AA&F is dat iedereen weet hoe het bij ons in elkaar steekt. De werkzaamheden van een adviseur en een IT-bedrijf liggen ver uit elkaar, maar elke medewerker weet wat er moet gebeuren en welke resultaten voor onze branche gezond zijn. De medewerkers van AA&F zijn persoonlijk, weten waar je het over hebt en je wordt altijd snel te woord gestaan. Ik ben dan ook erg tevreden."

Intercept Terug naar overzicht