Slijkhuis Tweewielers

Mark Slijkhuis - Slijkhuis Tweewielers

De overstap van het ene administratie-/belastingadvieskantoor naar het andere kan best een flinke stap zijn. Het is een keuze waarbij vooral vertrouwen centraal staat. Mark Slijkhuis, eigenaar van Slijkhuis Tweewielers, koos voor AA&F vanwege de persoonlijke klik en de financiële expertise.

“Omdat we niet meer tevreden waren over de gang van zaken bij onze vorige accountant, gingen we op zoek naar een nieuwe. Ik kende AA&F al een beetje, omdat Johan Nijmeijer regelmatig bij ons in de winkel kwam. We hadden al een tijdje prettig contact met elkaar en aangezien ik echt vertrouwen had in hem was de keuze eigenlijk snel gemaakt.”

Overzicht

“Omdat ik het zelf erg druk heb met mijn zaak, heb ik geen tijd over om ook de complete financiële administratie op te pakken. We doen een deel zelf, maar hebben daarbij ook een expert op financieel gebied nodig. Dankzij AA&F krijgen we meer overzicht en weten we waar we aan toe zijn. Ik ben heel blij met de keuze die we hebben gemaakt.”

Correctheid

“AA&F verzorgt de btw-aangiften, de loonadministratie en de jaarrekening. Ik ben erg tevreden over hoe dat gaat. Afspraken worden nagekomen, we krijgen waardevol advies en de medewerkers van AA&F zijn gewoon goed in hun werkzaamheden. Correctheid, dat vind ik toch wel het allerbelangrijkste. Het gaat zoals het moet gaan. En dat geeft een goed gevoel.”

Slijkhuis Tweewielers Terug naar overzicht