Ulbo Machinery BV

Jan Ulderink - Ulbo Machinery BV

Ulbo Machinery BV maakte een paar jaren geleden de overstap van een groot accountantskantoor naar het kleinschaligere AA&F. Een wereld van verschil, volgens eigenaar Jan Alwin Ulderink. De filosofie van AA&F, waarbij de persoonlijke benadering en betrokkenheid centraal staat, was precies waar hij naar op zoek was.

“We werkten samen met een heel massaal kantoor, waar we ons op een gegeven moment een nummer begonnen te voelen. Iedere vraag werd weer door een andere medewerker beantwoord. Iets waar we ons niet prettig bij voelden. We gingen op zoek naar een andere adviseur en na de nodige navraag in de branche kwamen we in contact met AA&F. We hadden meteen een klik en zijn nog steeds heel blij dat we deze overstap hebben gemaakt.”

Vast contactpersoon

“Bij een groot kantoor bouw je geen persoonlijke band op met de mensen die er werken. Terwijl dat juist essentieel voor ons is. Bij AA&F hebben we een vast contactpersoon bij wie we met iedere vraag terecht kunnen. ’s Ochtends, ’s middags en zelfs ’s avonds.”

Prettig samenwerken

“AA&F verzorgt onze loonadministratie, de jaarrapporten en geeft regelmatig advies over de dagelijkse zaken. De financiële administratie doen we in principe zelf, maar met specifieke vragen kunnen we altijd bij AA&F terecht. Een prettige manier van samenwerken die ons bovenal rust geeft. Zo kunnen wij ons gewoon richten op waar we zelf goed in zijn.”

Ulbo Machinery BV Terug naar overzicht