Van Dijk Leidingsystemen

Henk van Dijk - Van Dijk Leidingsystemen

Voor een adviseur is het bijzonder om een rol te spelen bij de start van een nieuwe onderneming. Nog mooier is het om die rol uit te laten groeien tot een jarenlange samenwerking. Henk van Dijk vroeg AA&F om financieel advies bij de oprichting van zijn bedrijf Van Dijk Leidingsystemen en besteedt tot op de dag van vandaag zijn financiële administratie uit.

“Al voordat ik mijn bedrijf opstartte, was ik me ervan bewust dat ik het financiële traject moest uitbesteden. Daar had ik immers geen verstand van. Bovendien had ik een liquiditeitsprognose nodig om een lening te kunnen krijgen bij de bank. Ik was op zoek naar een financieel expert en die vond ik in John Jansen of Lorkeers.”

Volledige financiële pakket

“Sindsdien verzorgt AA&F het volledige financiële pakket voor ons. Van het commerciële traject hebben we zelf veel verstand, maar alles op het gebied van administratie is ondergebracht bij AA&F. De samenwerking, die nu al bijna 15 jaar duurt, is volledig vanzelfsprekend. Het feit dat je altijd met dezelfde mensen te maken hebt, geeft me een goed en vertrouwd gevoel.”

Administratie steeds ingewikkelder

“Inmiddels zijn we al lang geen eenmanszaak meer en door onze samenwerking met een aantal grote organisaties wordt onze administratie steeds ingewikkelder. Gelukkig ondervinden we daar zelf weinig hinder van. AA&F verzorgt onze verloning, de belastingaangiften, jaarrekening en prognoses. De klik was er direct en die is er nog steeds.”

Van Dijk Leidingsystemen Terug naar overzicht