Young Men’s Shop

Simon van der Heide - Young Men's Shop

Elkaar iets gunnen en zakendoen met plaatselijke ondernemers. Voor ondernemer Simon van der Heide is het bijna vanzelfsprekend. Toen hij in 2011 eigenaar werd van herenkledingzaak Young Men’s Shop, was de keuze voor AA&F logisch.

“De vorige eigenaar had de financiën bij een ander kantoor ondergebracht. Maar omdat John Jansen of Lorkeers al 15 jaar een gewaardeerde klant bij ons was, was de overstap naar AA&F voor mij niet meer dan logisch. Hij kent immers ‘de tent en de vent’ en die persoonlijke betrokkenheid geeft voor mij nét dat beetje extra. Ik vind vertrouwen een begrip dat inherent is aan het beroep van een adviseur en dat vind ik bij AA&F.”

Alle financiële zaken

“Bovendien doe ik graag zaken met plaatselijke ondernemers. Je moet elkaar immers een beetje helpen. Ik ben heel tevreden over de gang van zaken tijdens het overnametraject. Ik kan niet anders zeggen. AA&F heeft mij hierin begeleid. Momenteel verzorgt AA&F alle financiële zaken voor mij. Het persoonlijke, op mijn bedrijf toegespitste advies vind ik van grote meerwaarde.”

Controle- en meekijkfunctie

“Het is wel de bedoeling dat ik op den duur steeds meer zelf ga doen. John en zijn collega’s begeleiden me waar nodig en we maken gebruik van Exact waarin zowel zij, als ik kunnen inloggen. Het heeft een controlerende functie. Dat maakt de administratie heel overzichtelijk. Zo weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken over de financiën van Young Men’s Shop.”

Young Men’s Shop Terug naar overzicht