Bedrijfsadvies is een breed begrip. Van ondernemingsplannen en -strategie├źn tot het begeleiden van fusies en overnames en van bedrijfseconomisch advies tot estate planning en advisering bij pensioenen; onze adviseurs zijn u graag van dienst.

Met een adviseur van AA&F staat u er nooit alleen voor

Starten van een onderneming, opvolging, fusie of overname. Veranderende marktomstandigheden, sterke groei of krimpende omzet. De keuze voor financiering van uw onderneming. AA&F is uw sparringpartner bij al deze en andere vraagstukken.

Estate planning en pensioenadvies

Estate planning is niets anders dan het opstellen van een plan om het vermogen - binnen de wettelijke mogelijkheden - zo voordelig mogelijk over te laten gaan van generatie op generatie. Een zeer belangrijke specialisatie, die veel verder gaat dan het binnen de perken houden van de successierechten. Onze adviseurs zetten hun deskundigheid graag in om u te adviseren in dergelijke ingewikkelde, dikwijls zwaarbeladen zaken. Hetzelfde geldt voor advies op het gebied van pensioenregeling. Eveneens belangrijk, want de wetenschap dat de oudedagvoorziening goed is geregeld, is voor velen een waardevolle geruststelling. Veel klanten gingen u reeds voor en inmiddels werkt AA&F met een zorgvuldig opgebouwd relatienetwerk. Benieuwd wat AA&F voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op!