Exact Online nu ook als App voor starters

Dankzij de Exact Online Starter App kan deze groeiende groep ondernemers zelf online factureren, relaties beheren en onkostennota’s uploaden. De accountant zorgt voor de rest, online, zonder iets te moeten installeren. En dat tegen een vast bedrag per maand.

Exact Online biedt Starter talloze voordelen voor zowel de ondernemer als de accountant

“Eénmanszaken hebben nu eindelijk een 24/7 online financieel overzicht, zelfs via mobiele apps, zonder hiervoor zelf boekhoudexpert te moeten zijn. Verder kunnen ze met Exact Online Starter de facturen van hun accountant binnen de perken houden. Professioneel werken wordt vergemakkelijkt: een digitale onkostenadministratie bijhouden, online factureren en relaties beheren zit in het abonnement inbegrepen. Kortom: Exact Online is een oplossing voor ondernemers die efficiënt en professioneel willen werken.”

Goede wisselwerking

“Ook voor accountants is Exact Online Starter de juiste oplossing. Zij kunnen éénmanszaken nu een veel kwalitatievere dienstverlening bieden, waardoor een goede wisselwerking tussen beiden ontstaat. De éénmanszaak zorgt voor de facturatie, relatiebeheer en het uploaden van onkosten. De accountant heeft hier 24/7 online inzage in en kan alles meteen verwerken, wat hem een hoop werk scheelt en bijgevolg tijd doet winnen. Tijd die hij nu kan besteden aan gericht advies. Beide partijen halen hier voordeel uit.”

Tip: uploaden via app

Digitaal uploaden kan ook eenvoudig en snel via de Mobile apps van Exact Online. De vernieuwde iPad App is gratis beschikbaar in de App Store voor alle gebruikers van Exact Online Starter.

Terug naar overzicht