TT Motoren

TT Motoren is al jaren een begrip voor motorliefhebbers in Zwolle en omstreken. Het familiebedrijf bestaat al 39 jaar, waarvan Eilert van Berkum 11 jaar aan het roer staat. Een jaar geleden verhuisde TT Motoren naar een prachtig pand in een refurbished fabriekshal aan de Marsweg.

Voor de verhuizing naar het nieuwe pand moest er snel geschakeld worden om de financiering op orde te krijgen. Eilert prijst de flexibiliteit die AA&F destijds heeft geboden. ‘Het lijkt mij dat ze veel klanten hebben, maar ik kon er gewoon tussendoor komen met mijn vraag. Het geheel heeft behoorlijk wat extra uurtjes gekost maar dat was geen probleem”. 

“Bij wijze van spreken kan je gewoon binnenlopen” vertelt hij verder. “Voorheen zat ik bij een grotere maatschappij waar ik voelde dat ik een nummertje was. Ik had het daar eens over met mijn verzekeringsagent en die raadde mij aan om eens in gesprek te gaan met AA&F. Ze gaven mij direct het beeld, transparant te werk te gaan. Je krijgt niet eerst een telefoniste aan de telefoon en je hebt maximaal met twee medewerkers contact. En ook belangrijk; de prijs/kwaliteitverhouding is goed.” 

Op dit moment verzorgt AA&F de jaarafsluiting (zowel zakelijk als privé́), de jaarstukken en salarisadministratie voor TT Motoren. Hierdoor kan Eilert doen wat hij het liefst doet; het verkopen van emotie. “Want motorrijden staat voor vrijheid en plezier. En bij TT Motoren bieden we alles op het gebied van motorrijden: motorfietsen, kleding, stalling, onderhoud en zelfs motorverhuur.” Fijn dat op de achtergrond dan alles soepel doorloopt mede dankzij AA&F.

Terug naar overzicht