Young Men’s Shop

Simon van der Heide - Young Men's Shop

Elkaar iets gunnen en zakendoen met plaatselijke ondernemers. Voor ondernemer Simon van der Heide is het bijna vanzelfsprekend. Toen hij in 2011 eigenaar van herenkledingzaak Young Men’s Shop werd, was de keuze voor AA&F voor hem niet meer dan logisch.

“De vorige eigenaar had de financiën bij een ander kantoor ondergebracht. Maar omdat John Jansen of Lorkeers al 15 jaar een gewaardeerde klant bij ons was, was de overstap naar AA&F voor mij niet meer dan logisch. Hij kent immers ‘de tent en de vent’ en die persoonlijke betrokkenheid geeft voor mij nét dat beetje extra. Ik vind vertrouwen een begrip dat inherent is aan het beroep van een adviseur en dat vind ik bij AA&F.”

Alle financiële zaken

“Bovendien doe ik graag zaken met plaatselijke ondernemers. Je moet elkaar immers een beetje helpen. Ik kan niet anders dan zeggen dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken tijdens het overnametraject waarin AA&F me heeft begeleid. Momenteel verzorgt AA&F alle financiële zaken voor mij. Het persoonlijke, op mijn bedrijf toegespitste, advies vind ik erg van toegevoegde waarde.”

Controle- en meekijkfunctie

“Het is wel de bedoeling dat ik op den duur steeds meer zelf ga doen. John en zijn collega’s begeleiden me waar nodig en we maken gebruik van een systeem waarin beide bedrijven kunnen inloggen. Dat maakt de administratie heel overzichtelijk en het heeft een controle- en meekijkfunctie. Zo weet ik dat ik me geen zorgen hoef te maken over de financiën van Young Men’s Shop.”

Young Men’s Shop Terug naar overzicht